Rukomet: “Kikinda Grindex“ u subotu od 18 sati dočekuje “Šamot 65“

Rukometaši “Kikinde Grindex“ u subotu, 9. novembra, od 18 sati, u hali Sportskog centra “Jezero“ ugostiće iskusnu ekipu “Šamot 65“ iz Aranđelovca. Biće ovo još jedna prilika da kikindski rukometaši nastave sa sjajnom partijom nakon velike pobede protiv leskovačke “Dubočice“ i tako se nađu u grupi ekipa koje pretenduju za ulazak u play off. Ekipa iz Aranđelovca trenutno je poslednjeplasirana na tabeli Arkus rukometne lige, ali to nije razlog da se Kikinđani opuste. Naprotiv, pripremaju se veoma naporno kako bi ostvarili novu pobedu i obradovali mnogobrojnu kikindsku publiku:

To je jedna zaista kvalitetna ekipa i njihov položaj na tabeli uopšte ne govori o njihovom kvalitetu, mislim da su oni sticajem nesrećnih okolnosti na tom mestu, a ne zbog nedostatka znanja ili kvaliteta. Oni sve utakmice koje su izgubili, poraženi su sa malim razlikama, uglavnom u zadnjim sekundama i sa golom ili dva razlike. Oni su skoro i menjali trenera tako da imaju novi zamah u njihovom radu, tako da zaista očekujem izuzetno tešku utakmicu, a na nama je da se što bolje spremimo za partiju koja neće biti ni malo laka – istakao je direktor kikindskog rukometnog kluba, Vojislav Bulatović.

Pobeda nad leskovačkom “Dubočicom“ dala je vetar u leđa Kikinđanima koji žele da nastave sa dobrim igrama u prvenstvu. Nenad Trumbetaš, prvotimac “Kikinde Grindex“ zahvalio je publici na divnoj atmosferi koju su napravili u nedelju i rekao da je ekipa uvek puna samopouzdanja kada je bodri mnogobrojna publika u kikindskoj hali:

Očekuje nas teška utakmica protiv vrlo neugodne ekipe, koju nikako ne smemo da potcenimo jer igramo u takvoj ligi u kojoj svako svakoga može da pobedi. Moramo dati svoj maksimum i nadam se da ćemo uz veliki broj naših navijača i pune tribine, uspeti da ostvarimo novi trijumf na terenu – dodao je Trumbetaš.

U nastavku prvenstva Arkus rukometne lige, Kikinđane do odlaska na odmor očekuju utakmice kod kuće protiv “Crvene zvezde“, potom gostovanje niškom “Železničaru 1949 “, gostovaće i beogradskom “Partizanu“ u Beogradu, ugostiće “Rudar“ iz Kostolca, a snagu će odmeriti i sa “Obilićem“ u Beogradu.

error: Content is protected !!