INFO GRAD KIKINDA, 1. maj

Danas je sreda, 1. maj

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 25 puta, 15 intervencija bilo je na poziv pacijenata, dok je u ambulanti obavljeno 10 pregleda. 

Isplata socijalnih davanja:

Penzije za korisnike samostalnih delatnosti za mesec april biće isplaćene u subotu, 4. maja. Klijenti banke, korisnici ovih penzija, novac će moći da podignu na šalterima svih ekspozitura.

Radno vreme za Prvi maj: 

Apoteka Cvejić u Ulici Braće Tatića dežurna je 24 sata dnevno. 

Dečji dispanzer biće dežuran od 9 do 17 časova. Druga zdravstvena ambulanta, na adresi Svetosavska 53 za praznike radi redovno, od 7 do 20 časova. Zubna ambulanta u ulici Kralja Petra I broj 106 radiće dvokratno, od 8 do 12 i od 14 do 18 sati. 

Vozila „Autoprevoza“ saobraćaće po prazničnom redu vožnje. 

Kompanija FCC obaveštava građane da će danas i sutra raditi po redovnom programu sakupljanja i odvoženja komunalnog otpada, dok blagajne u ulici Generala Drapšina neće raditi. 

Prolećna akcija sakupljanja kabastog otpada: 

U okviru prolećne akcije sakupljanja krupnog otpada u seoskim mesnim zajednicama, kontejneri će do 4. maja biti postavljeni u Banatskoj Topoli, a od 4. do 6. maja u Vincaidu. 

U gradskoj zoni, još danas i sutra šest kontejnera će se nalaziti u Ulici Toze Markovića, od Vuka Karadžića do Radničke.  Petak i subota (3. maj i 4. maj): četiri kontejnera nalaziće se u Njegoševoj ulici, od Miloša Velikog do Kosovske, i po jedan u naseljima Blok 35 i Blok 36. 

Sport:

Streličari Streličarskog kluba „Kentaur“, Tibor Horvat i Branko Bokić, učestvovali su na Uskršnjem 3D takmičenju u Crvenki, u organizaciji kluba „Target“, gde su osvojili srebrne medalje. Na takmičenju je učestvovalo 50 streličara iz Novog Sada, Subotice, Crvenke, Bajmoka, Bajše, Rume, Kikinde i Vognja.

Vreme:

Danas umereno do ptopuno oblačno sa mogućom povremenom kišom. Najviša temperatura u Kikindi biće 19 stepeni. 

Projekat Gradski info realizuje se zahvaljujući sredstvima lokalne samouprave, odobrenim u okviru Konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Kikinde u 2019. godini. 

error: Content is protected !!