INFO GRAD KIKINDA, 23. mart

Danas je subota, 23. mart

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 26 puta, 14 intervencija bilo je na poziv pacijenata, dok je u ambulanti obavljeno 12 pregleda. 

Radosne vesti:

Na Ginekološko-porođajnom odeljenju Opšte bolnice u Kikindi u toku jučerašnjeg dana rođen je jedan dečak. 

Isključenje struje:

Zbog planiranih radova na električnoj mreži u ponedeljak, 25. marta od 11 do 12 sati bez struje će ostati korsinici u ulici Miloša Ostojina, od ulice Mihajla Pupina do Kosovske.   

Radovi u Dispanzeru:

Zbog radova u Dispanzeru Savetovalište za zdravu decu premešteno je u ambulantu kod vrtića „Kolibri“, i radiće od 7 do 13 sati. Kurativni pregledi će se obavljati u ambulantama u Mikronaselju (Svetosavska 105) i kod „Kolibrija“ (Rade Trnića 17), od 7 do 20 sati. 

Prolećna akcija sakupljanja kabastog otpada: 

U okviru prolećne akcije sakupljanja krupnog otpada u seoskim mesnim zajednicama, kontejneri će do ponedeljka, 1. aprila biti postavljeni u Mokrinu. 

Koncert u Nakovu:

Mlađa ženska pevačka grupa Kulturno-umetničkog društva „Izvor“ danas, 23. marta koncertom u bioskopskoj sali u Nakovu obeležiće 5 godina postojanja. Gost koncerta biće starija ženska pevačka grupa „Izvora“. Početak je u 20 sati, cena ulaznice je 100 dinara. 

Narodno pozorište:

Predstava „Čorba po kanarinca“ biće izvedena na sceni Narodnog pozorišta u Kikindi večeras sa početkom u 20 sati. 

Dečje pozorište Lane:

Predstava „Mačak i petao“, rađena po tekstu Branka Ćopića, biće premijerno izvedena na sceni Dečjeg pozorišta „Lane“ u nedelju, 24. marta. Početak je u 17 sati. 

Sport:

Danas se igraju utakmice 18. kola Vojvođanske fudbalske lige Istok. Kikinda 1909 putuje u Krajišnik na utakmicu sa „Krajinom“, kozaračka „Sloboda“ će igrati Novom Bečeju portiv „Jedinstva“, ŽAK će takođe igrati u gostima, protiv „Proletera“, a trenutni lider na tabeli velikoselska „Kozara“ dočekuje „Vojvodinu 1928“ iz Perleza. Početak je u 15 sati. 

Košarkaši „Velike Kikinde“ savladali su sinoć u hali SC „Jezero“ ekipu „Apatina“ rezultatom 65:45, u utakmici 4. kola plej ofa. Kikinđane naredne subote očekuje još jedna utakmica na domaćem terenu, protiv „Slobode“ iz Novog Sada. 

Vreme:

Danas sunčano sa slabim severoistočnim vetrom. Najviša temperatura u Kikindi biće 19 stepeni.

error: Content is protected !!