INFO GRAD KIKINDA, 4. januar

Danas je petak, 4. januar

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 31 put, 23 intervencije je bilo je na poziv pacijenata, dok je u ambulanti pomoć zatražilo 8 pacijenata. 

Policijska uprava:

Na teritoriji Severnobanatskog okruga za vreme praznika registrovane su dve saobraćajne nezgode, u Kikindi i Adi, u kojima je pričinejna materijalna šteta. 

Radosne vesti:

Na Porođajnom odeljenju kikindske bolnice u toku jučerašnjeg dana rođen je jedan dečak.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi:

Jučerašnjoj akciji dobrovoljnog davanja krvi, koja je održana u Crvenom krstu, odazvalo se 74 potencijalna davaoca. Krv je darovalo 68 Kikinđana, dok  šestoro to nije moglo iz medicinskih razloga. Sledeća akcija biće održana u ponedeljak, 21. januara.

Isključenje struje:

Zbog planiranih radova na električnoj mreži u subotu, 5. januara u periodu od 8 do 12 sati bez struje će ostati ulice Banatska i Vodice, kao i Vikend zona prema Pristaništu. 

Novine za vlasnike vatrenog oružija:

Građani koji legalno poseduju vatreno oružje moraju stare oružne listove da zamene novim biometrijskim ispravama do 5. marta ove godine, jer tada ističe trogodišnji rok dat Zakonom o oružju i municiji čija je primena počela u martu 2016.

Radno vreme JP „Kikinda“ za vreme praznika:

Blagajna JP „Kikinda“ u prostorijama kompanije FCC Кikinda doo u subotu, 5. januara radiće od 7 do 12 sati, a ponedeljak, 7. januar je neradan dan. Na Božič se parking neće naplaćivati. 

Radno vreme kompanije FCC za vreme praznika:

Kompanija FCC doo Kikinda obaveštava korisnike da će ponedeljak, 7. januar biti neradan dan, dok će se u subotu, 5. januara raditi po redovnom programu sakupljanja od ponedeljka. 

Vreme:

Danas hladno sa povremenim snegom. Najviša temperatura u Kikindi 0 stepeni. 

error: Content is protected !!