Sjajan učinak svih fudbalskih klubova sa područja Kikinde

Završene su utamice trećeg kola Vojvođanske fudbalske lige – istok, a najbolju partiju pružila je ekipa ŽAK-a koja je na Vašarištu zabeležila svoju drugu pobedu u prvenstvu nad “Proleterom“ iz Banatskog Karlovca sa 5:0 pred oko 400 gledalaca.

Sjajnu partiju pružila je i OFK “Kikinda 1909“ koja je na Gradskom stadionu pobedila ekipu “Krajine“ iz Krajišnika sa 3:0. Pobedu je odnela i ekipa “Kozare“ iz Banatskog Velikog Sela, koja je na gostovanju u Perlezu savladala ekipu “Vojvodine 1928“ sa 1:0. Novokozaračka “Sloboda“ pobedila je sa 1:0 ekipu “Jedinstva“ iz Novog Bečeja.

Odigrane su i utakmice trećeg kola Područne fudbalske lige – Zrenjanin. Nakovački “Polet“ remizirao je na gostovanju u Vojvoda Stepi protiv “Crvene zvezde“ 1:1, dok je ruskoselska “Crvena zvezda“ bila bolja od “Radničkog 1911“ 2:1. Mokrinski “Delija“ bio je bolji od novomiloševačke “Vojvodine“ sa 3:0.

Sledećeg vikenda ŽAK gostuje BAK-u u Beloj Crkvi, “Kozara“ dočekuje “Jedinstvo“ iz Banatskog Karađorđeva, “Sloboda“ gostuje “Begeju“ u Žitištu, a OFK “Kikinda 1909“ na Gradskom stadionu dočekuje “Mladost“ iz Omoljice.

 

error: Content is protected !!