INFO GRAD KIKINDA, 1. jul

Danas je nedelja, 1. jul

 

FCC letnje radno vreme:

Od 2. jula kompanija FCC počinje sa letnjim radnim vremenom pražnjenja i sakupljanja komunalnog otpada na teritoriji grada Kikinda. Posude za odlaganje komunalnog otpada biće pražnjene po redovnom planu ruta i to u prvoj smeni od 5 do 13 časova i u drugoj smeni od 16 časova pa do ponoći.

Isključenje struje:

Zbog planiranih radova na električnoj mreži, u ponedeljak 2. jula u Kikindi će biti isključeni korisnici u ulici Svetozara Miletića od Save Tekelije do Čanadske, u vremeskom periodu između 8 i 10 časova.

Dobrovoljno davanje krvi:

Crveni krst i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine organizuju akciju dobrovoljnog davanja krvi za građane Kikinde u utorak, 3. jula u periodu od 9 do 12 časova. Akcija će biti održana u prostorijama Crvenog krsta, u Nemnjinoj broj 4.

Tokom leta, zalihe krvi su na veoma niskom nivou, s toga pozivamo dobrovoljne davaoce krvi svih krvnih grupa da doniraju krv.
Budite humani, ulepšajte dan i sebi i drugima.

Narodna biblioteka „Jovan Popović“ i Centar za pružanje usluga socijalne zaštite grada Kikinde:

Narodna biblioteka „Jovan Popović“ i Centar za pružanje usluga socijalne zaštite grada Kikinde Vas pozivaju 2.jula u 18 časova na prezentaciju svog rada pod nazivom „Dnevnik“. Prezentacija će biti u dvorištu biblioteke.

Vreme:

Danas prestanak padavina i razvedravanje. U nedelju i početkom sledeće sedmice pretežno sunčano.

error: Content is protected !!