Besplatan odlazak na Sajam zapošljavanja u Temišvaru

Regionalna privredna komora Severnobanatskog upravnog okruga iz Kikinde, kao nosilac prekograničnog projekta „Labor Net“ finansiranom na programu IPA CBC Romania-Serbia, obezbedila je organizovani prevoz za nezaposlena lica koja su zainteresovana da prisustvuju Sajmu zapošljavanja u Temišvaru.

Sajam će biti održan u sredu, 21. marta u centru za obuku CRAFT Trgovinsko-industrijsko agrarne komore županije Timiš u Temišvaru.

Obezbeđen je autobuski prevoz za pedeset lica, kao i zdravstveno osiguranje na putu za putnike. Lica će prisustvovati sajmu zapošljavanja, a nakon toga su planirani ručak i obilazak Temišvara. Polazak je ujutru, a povratak u ranim večernjim satima.

Reč je o jednodnevnoj aktivnosti na projektu, besplatna je za učesnike, uz napomenu da treba da donesu kopiju prvih strana pasoša u prostorije Komore na Trgu srspkih dobrovoljaca broj 48, kako bi im se izradilo zdravstveno osiguranje.

Prednost kod prijave imaju nezaposlena lica, ali dok ima mesta u autobusu mogu se prijaviti i lica koja su u radnom odnosu, a zanima ih da se upoznaju sa ponudom rumunskih poslodavaca i upoznaju se malo sa Temišvarom.

Zainteresovani se mogu prijaviti do utorka, 20. marta  do 11 časova ili telefonom 0230/438-080 odnosno na mobilni telefon: 060/5000-739 ili mejl: [email protected].

error: Content is protected !!