Fudbal: ŽAK odigrao bez golova na Vašarištu

U okviru 5. kola Vojvođanske lige „Istok“ kikindski ŽAK je u nedelju na Vašarištu igrao bez golova protiv “Sloge“ iz Plandišta. 

 

Posle pet odigranih kola, ŽAK na tabeli zauzima treću poziciju, “Kozara“ je na četvrtom, prati je novokozaračka “Sloboda“, dok je OFK “Kikinda 1909“ na 10. mestu.

Sledećeg vikenda OFK “Kikinda 1909“ dočekuje na Gradskom stadionu “Slobodu“ iz Novih Kozaraca, dok će u Banatskom Velikom Selu “Kozara“ dočekati kikindski ŽAK. 

Proteklog vikenda odigrane su i utakmice 5. kola Područne fudbalske lige – Zrenjanin. Ruskoselska “Crvena zvezda“ remizirala je sa ekipom “Naftagasa“ iz Elemira 1:1. Mokrinski “Delija“ zauzima treću poziciju, nakovački “Polet“ je četvrti, a “Crvena zvezda“ iz Ruskog Sela peta.

U okviru trećeg kola Međuopštinske lige Kikinda – Žitište, bašaidska “Vojvodina“ u derbiju kola savladala je “Jedinstvo“ iz Bočara sa 4:3 i zadržala prvo mesto na tabeli. Slavio je i “Napredak“ koji je na svom terenu u Banatskoj Topoli bio bolji od “Proletera“ iz Međe sa 3:2 i nalazi se odmah ispod prvoplasiranog.

Sledećeg vikenda Bašaici će na gostovanje u Ravni Topolovac protiv “Omladinca“, dok će ekipa “Napretka“ iz Banatske Topole gostovati u Srpkom Itebeju, ekipi “1. oktobra“. 

error: Content is protected !!