INFO Servis, Sport

Sjajna utakmica u Vrbasu: Kikindski rukometaši remizirali na gostovanju

Rukometaši “Kikinde Grindex“ odigrali su nerešeno sa “Vrbas Petrolom“ u utakmici 3. kola Super B rukometne lige Srbije. Kikinđani su remizirali 31:31 (15:14) u veoma interesantnoj i do poslednje sekunde neizvesnoj utakmici. Imali su prednost naši rukometaši od tri gola, ali su domaći uspeli da izjednače u poslednjoj sekundi meča. Kikindski golmani opet su bili na visini zadatka, imali nekoliko sjajnih odbrana i tako onemogućili protivnike da prokerenu rezultat u svoju korist. Na kraju su rukometaši podeili bodove u Vrbasu.

Najefikasniji u redovima kikindskog tima bio je Milan Lisica sa osam postignutih golova. Po pet puta precizni su bili Balša Stevović i Dušan Ilijin. Po četiri gola dali su Ognjen Jovanović i Stanimir Komarek. Nikola Vrgović i Đorđe Gamber postigli su po dva pogotka. Marko Trninić bio je jednom precizan. Igrali su i Nemanja Dukatarov, Ljubomir Golić, David Vajer, Slavko Miškov, Luka Panić i Marko Gaćinović.

Narednog vikenda kikindski rukometaši ugostiće, u okviru 4. kola Super B rukometne lige Srbije, ekipu “Morave“ iz Velike Plane.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!