INFO Servis, Sport

Poraz rukometaša “Kikinde Grindex“ u Pančevu

Rukometaši “Kikinde Grindex“ poraženi su u utakmici 4. kola Arkus lige u Pančevu protiv domaćeg “Dinama“. Kikinđani su izgubili sa 37:26 čime su Pančevci još jednom pokazali da spadaju među najbolje srpske klubove, s obzirom na već tradicionalnu dominaciju u domaćem prvenstvu. Na poluvremenu je bilo 17:14 i kikindski klub time je dokazao svoj kvalitet igrajući protiv znatno boljeg rivala, ali je u nastavku utakmice igra pripala domaćinu što se videlo i po rezultatu. 

Najefikasniji u redovima kikindskog kluba bio je Milan Lisica sa pet postignutih golova, dok je Dušan Šipka četiri puta bio precizan. Po tri gola dali su Milan Pavlov, Stanimir Komarek i Nikola Vrgović. Dva puta precizni su bili Aleksandar Kurteš, Mirko Kenjalo i Milan Potpara. Jednom su protivničku mrežu zatresli Vuk Kosanović i Nikola Martinov.

Sa dve pobede i dva poraza, kikindski rukometaši trenutno zauzimaju petu poziciju na tabeli. U naredna dva kola, Kikinđani će ugostiti subotički “Spartak“, kao i zrenjaninski “Proleter“ u dva vojvođanska rukometna derbija.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!