INFO Servis

Kikindski omladinski festival 22. jula u dvorištu Kulturnog centra

Šesti po redu muzički festival KOF biće održan u subotu, 22. jula u dvorištu Kulutrnog centra. Kao i prethodnih godina, i ovogodišnji Kikindski omladinski festival biće humanitarnog karaktera. 

Na muzičkom festivalu koji se u Kikindi održava od 2012. godine promovišu se neafirmisani bendovi ali nastupaju i već dobro poznati i popularni izvođači. Za razliku od ranijih godina ovog leta festival će iz finansijskih i tehničkih razloga trajati samo jedno veče. Program počinje u 20 časova ispred Kultrunog centra gde će biti postavljen štand sa miks pultom, a Festival će otvoriti Kikinđanka Tamara Fijat Tamarama. Prvi bend koji će nastupiti u dvorištu Kulturnog centra biće kikindski Downstroy. Nakon njih sviraće beogradski bend Štuttgar online, a zatim devetočlani bend Ničim izazvan. Nakon 15 godina u našem gradu će ponovo nastupiti beogradski alternativni rok bend E-Play, čija je pesma Prvi pogled tvoj koršćena u filmu Munje. Festival će zatvoriti sugrađani Overtone, koji će puštati tehno muziku sa primesama panka

Kao i ranijih godina, i šesti po redu Kikindski omladinski festival biće humanitarnog karaktera.

Organizatori festivala, u saradnji sa Kancelarijom za mlade, rešili su da pomognu Kikinđanki Anji Popadić koja je ove godine upisala prestižni konzervatorijum ,,Rihard Vagner“ u Beču. Kako je školarina u ovoj ustanovi veoma visoka za neke naše uslove, želimo da obezbedimo deo sredstava i tako pomognemo mladoj sugrađanki od koje se očekuje mnogo, i nadamo se da je čeka uspešna karijera u budućnosti – rekao je Darko Živković, PR festivala.

Karte su od juče u prodaji, a mogu se nabaviti u prostorijama Kancelarije za mlade, koja se nalazi u Kulturnom centru, i u Rakija baru Biblioteka. Cena ulaznica je 250 dinara i ostaće nepromenjena i na dan festivala.

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!