INFO Servis

CSU: Časovi nemačkog za odrasle i engelskog jezika za niže razrede

Centar za stručno usavršavanje Kikinda, u saradnji sa Gete Institutom iz Beograda, i ove godine organizuje kurs nemačkog jezika koji će početi u septembru. Takođe, ova ustanova će organizovati i časove engleskog jezika, namenjene učenicima od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. 

Četvrtu godinu zaredom kikindski CSU, uz pomoć Gete Instituta, najjače institucije u našoj zemlji koja se bavi nemačkim jezikom, organizuje časove za sve zainteresovane sugrađane. U prethodnom periodu veliki broj Kikinđana je nakon odslušanog kursa uspešno položio nemački jezik, i dobio međunarodno priznat sertifikat. 

Biće organizovan kurs od A1 do B1 nivoa, a i ove godine očekujemo zavidan broj kandidata. Takođe, u decembru ili januaru mesecu, organizovaćemo besplatnu proveru nivoa zanja nemačkog jezika – kaže direktor Centra za stručno usavršavanje, Dejan Karanović, i dodaje da će i ove godine časove držati profesorica Olivera Radivojša. 

Karanović kaže da će, u susret novoj školskoj godini, Centar stručnog usavršavanja svoj program rada upotpuniti i sa školicom engleskog jezika:

Kurs je namenjen učenicima nižih razreda osnovne škole, kojima će to u daljem školovanju olakšati učenje engleskog jezika. Časovi će se održavati dva puta nedeljno, a predavač će biti profesor Marina Kuzmanov. 

Zainteresovani mogu da se prijave lično u Centru za stručno usavršavanje, ili na broj telefona 064/ 857 92 62. 

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!