Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 29. avgust

Danas je sreda, 29. avgust

 

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 27  puta, 16 intervencija je bilo na poziv pacijenata, dok je u ambulanti obavljeno 11 pregleda.

Policijska uprava:

U toku jučerašnjeg dana na teritoriji Severnobanatskog okruga registrovan je jedan požar, u Adi, u kojem se zapalilko putničko vozilo usled neispravnih elektroinstalacija. Povređenih nije bilo, pričinjena je materijalna šteta u iznosu od 150.000 dinara.

Porođajno odeljenje:

Na Porođajnom odeljenju kikindske bolnice juče je rođen jedan dečak.

Crveni krst Kikinda:

Crveni krst Kikinda i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine organizuju vanrednu akciju dobrovoljnog davanja krvi za  građane Kikinde u četvrtak, 30. avgusta u periodu od 9 do 12 časova. Akcija će biti održana u prostorijama Crvenog krsta, na adresi Nemanjina broj 4.

Narodna biblioteka:

Poslednjeg dana ovogodišnjeg letnjeg bioskopa u četvrtak, 30. avgusta Kikinđani će u dvorištu Narodne biblioteke moći da pogledaju dva filma. Sa početkom u 20 sati biće prikazana francuska komedija „Otkačene trudnice“, a od 22 sata film „Burek“.

JP „Kikinda“:

Javno preduzeće za komunalnu infrastrukturu i usluge „Kikinda“ nastavlja plansku zamenu vodomera u Iđošu. Iz pomenutog preduzeća mole potrošače da pripreme šahtove i omoguće radnicima nesmetanu zamenu vodomera u narednom periodu.

Kurs nemačkog jezika:

Centar za stručno usavršavanje Kikinda u saradnji sa Gete Institutom iz Beograda i ove godine organizuje kurs nemačkog jezika koji će početi početkom septembra. Prijavljivanje traje do ponedeljka, 3. septembra, a sve informacije o kursu možete dobiti ako pozovete 404 830.

Kursna lista:

Dinar je  danas oslabio prema evru za 0,1 odsto u odnosu na juče, i zvanični srednji kurs iznosi 118,42 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Vreme:

Danas u Kikindi sunčano i toplo. Maksimalna temperatura 29 stepeni.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!