Gradski Info

INFO GRAD KIKINDA, 27. novembar

Danas je utorak, 27. novembar

 

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 24 puta, 15 intervencija je bilo na poziv pacijenta, dok je u ambulanti pomoć zatražilo 9 pacijenata. 

Radosne vesti:

U toku jučerašnjeg dana na porođajnom odeljenju kikindske bolnice rođeni su dva dečaka i jedna devojčica.

Policijska uprava:

U toku jučerašnjeg dana na teritoriji Severnobanatskog okruga zabeležena je jedna saobraćajna nezgoda na području Kikinde u kojoj je pričinjena materijalna šteta.

Isključenje struje:

Zbog planiranih radova na električnoj mreži danas, 27. novembra od 10 do 14 sati bez struje će ostati sledeće ulice u Ruskom Selu: deo Vojvode Knićanina prema Mladena Stojanovića, i deo Mladena Stojanovića prema Vojvode Knićanina.

JP „Toplana“:

Zbog radova na sanaciji havarije danas, 27. novembra od 11 časova bez grejanja će ostati Poreska uprava, Kulturni cntar, zgrada NIS-a, OŠ „Feješ Klara“, TC „Pijace“, Vojvode Putnika 21-23, i korisnici u ulicama Generala Drapšina i Trg srpskih dobrovoljaca. Normalizacija grejanja se očekuje u večernjim satima.  

Raspisan konkurs za dodelu godišnjih nagrada: 

Gradsko veće raspisalo je konkurs za dodelu godišnjih nagrada, građanima, preduzećima, udruženjima građana i drugim organizacijama za značajna ostvarenja, naročito zalaganje i postignute uspehe u svim oblastima života i rada. Predloge za nagrađivanje mogu podneti sva pravna i fizička lica, i Gradsko veće grada Kikinde, najkasnije do 14. decembra.

Kutija želja:

„Kutiju želja“, u koju će najmlađi sugrađani moći da ubace pisma sa spiskom stvari koje bi želeli da dobiju, Deda Mraz će doneti danas, 27. novembra u 16 časova. Kutija će biti postavljena ispred Gradske kuće do 14. decembra.

Narodno pozorište:

Na sceni Narodnog pozorišta u Kikindi danas, 27. novembra biće izvedena predstava „Mirgorod“, rađena po tekstu Nikolaja Vasiljeviča Gogolja. Početak je u 20 časova.

U mobilnom bioskopu u Narodnom pozorištu u sredu, 28. i u četvrtak, 29. novembra  na velikom platnu očekuju nas najnovija filmska ostvarenja. U sredu, 28. novembra sa početkom od 16 časova biće prikazan animirani film „Grinč“,  od 18 časova na repertoaru će biti američki biografski film „Boemska rapsodija“, a u 20:30 sati biće prikazan domaći film „Južni vetar“. 

U četvrtak, 29. novembra u 16 sati na repertoaru je „Grinč“, u 18 sati biće prikazan novi nastavak avanture „Fantastične zveri“, a u 20:30 domaći film „Južni vetar. 

Cena ulaznice za „Južni vetar“ je 150 dinara, dok je za ostale projekcije 250. 

Vreme:

Danas oblačno, maksimalna temperatura 7 stepeni.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!