Evo kojih šest elemenata treba imati u PRAZNICIMA koji slede!

Iako u Novoj godini očekujete zdravlje, sreću, harmoniju i trenutke za pamćenje, feng šui vas uči kako da vam ovo bude i godina obilja i blagostanja.

Feng šui stvari sa kojim treba uću u Novu godinu da biste privukli bogatstvo, zdravlje u danima i mesecima kojima nam slede uglavnom su crvene boje.

Ova vatrena boja predstavlja i vatreni element u feng šuiju i snažan simbol bogatstva i napredovanja

Evo kojih šest elemenata treba imati u praznicima koji slede:

Crveni novčanik

Novi novčanik simboliše da ste spremni da primate novog bogatstvo pri ulasku u novu godinu (kako materijalno tako i duhovno), a crvena boja će pomoći da privučete dobre vibracije.

Crvena odeća

Privucite sreću u novoj godini tako što ćete nositi garderobu u ovoj boji. Feng šui učitelji savetuju da upravo u crvenoj provedete novogodišnje veče. Nij evažno da li su u pitanju diskretne minđuše ili neki odevni komad.

Crvene cipele

Cipele su uvek povezane sa hodanjem u bolje situacije, godine, vreme… zato će crvene cipele biti simbol da ste spremni da zagazite napred u bolje sutra.

Zlatni nakit

Diskretnim zlatnim nakitom prizvaćete obilje i više novca u novoj godini za vas i vaše najbliže.

Novi sat

Sat simboliše da se pomerate unapred, zato će kupovina novog sata doneti pozitivnu či energiju. Najobičniji i najjeftiniji ovakav detalj imaće pozitivna učinak na vas u narednoj godini.

Velika torba

Ovaj detalj simboliše da vi očekujete dosta dobrih stvari i da bam je potrebna velika torba kako bi u njoj smestili sve blagodeti ovog sveta.

(Lovesensa.rs)

error: Content is protected !!