Zdravko Trivković novi trener OFK „Kikinda“

Nakon što je zbog angažmana u višem rangu napustio OFK „Kikindu“, Vladimira Šponju će na mestu šefa stručnog štaba zameniti Zdravko Trivković, koji je prethodno radio u „Dunavu“ iz Starih Banovaca i u „Donjem Sremu“ iz Pećinaca. OFK „Kikinda“ je proteklu sezonu završio na petom mestu u Srpskoj ligi Vojvodina, a treneru Trifkoviću će ovo biti prvi put da radi u ovom rangu:

OFK „Kikinda“ je u prethodnom periodu imao zapažene rezultate i jako mi je drago što ću raditi sa njima. Pripreme započinjemo 8. jula i daćemo sve od sebe da napredujemo. Želimo da dovedemo još kvalitetnih igrača, kako bismo bili konkurentni u ligi – rekao je Trivković. 

Marko Vukobrat, sportski direkotr OFK „Kikinde“, ističe da je Trivković u ovom trenutku najbolje rešenje, jer je u pitanju mlad i ambiciozan trener:

Imali smo jako lepu saradnju sa Vladimirom Šponjom, koji je otišao da radi u višem rangu. Zdravko Trivković je nastavak te pozitivne priče, jer ima jako veliku želju da radi u našem klubu i u Srpskoj ligi– rekao je Vukobrat. 

error: Content is protected !!