Sedeća odbojka: OKI „Feniks“ pobedama započeo novu sezonu

Odbojkaši kikindskog Kluba invalida „Feniks“ započeli su novo Prvenstvo Srbije sa dve pobede. Kikinđani su rutinskii savladali „Crvenku“, rezultatom 3:0, dok su trijumf protiv beogradskog „Smeča“ ostvarili nakon velike borbe u pet setova. 
Meč protiv prestoničke ekipe Kikinđani su započeli nervozno, što je rezultiralo gubitkom prva dva seta. Nakon toga, Kikinđani su uspeli da stabilizuju svoju igru i da istraju u preokretu i u borbi poen za poen do samog kraja. Odlučujući set dobili su rezultatom 15:11. Kapiten Brandić bio je veoma zadovoljan konačnim ishodom: 
 
„Feniks“ i „Smeč“ osnovani su približno u isto vreme i naš rivalitet traje godinama, praktično od samog početka. Iako mi imamo prednost u broju pobeda, u prethodnim sezonama smo pretrpeli dva uzastopna poraza. Srećan sam što smo ovog puta uspeli da se vratimo u igru, da preokrenemo tok utakmice i pobedimo, da tako prekinemo njihov niz, a posebno zato što smo time stekli novi otimizam i sigurnost za naredne utakmice u ligi – rekao je Brandić. 
 
Raspored narednih utakmica „Feniksa“ u prvenstvu biće naknadno poznat. Početkom decembra OKI „Feniks“ tradicionalno će učestvovati na XIX turniru „Banja Luka open 2021“. 
error: Content is protected !!