Memorijalni turnir veterana u malom fudbalu „Željko Lazić“

Danas je u hali Sportskog centra „Jezero“ održan Memorijalni turnir u malom fudbalu „Željko Lazić“, koji je okupio oko pedeset učesnika. Događaj je organizovalo Udruženje „Veteran 1994“. 

Zoran Milijević, predsednik Udruženja „Veteran 1994“, kaže da je današnji Memorijalni turnir okupio oko pedeset učesnika, među kojima su i gosti iz Žombolja i Čoke:

U pitanju je turnir koji se organizuje već 28 godina. Pre dve godine postao je memorijalni turnir, posvećen našem članu i osnivaču, prerano preminulom Željku Laziću. Organizovanje ovakvih turnira je veoma važno, jer učestvuju ljudi koji su uglavnom u penziji, što je veoma dobro za zdravlje. Osim na turnirima, sastajemo se i dva puta nedeljno kada igramo fudbal – rekao je Milijević. 

Događaju je prisustvovao i član Gradskog veća za sport i omladinu Dragan Pecarski:

Grad prepoznaje važnost bavljenja sportom u svakom životnom dobu. Ovo je zaista lepa manifestacija, koja je prerasla u međunarodnu. Lokalna samouprava će u narednom periodu nastojati da Udruženju „Veterani 1994“ još više pomogne, kako bi ovaj turnir bio masovniji i još kvalitetniji -rekao je Pecarski. 

error: Content is protected !!