MAMUTI OSVOJILI PRVO MESTO

unnamed-1

Fleg ekipa Kluba američkog fudbala “Mamuti” osvojila je prvo mesto na Fleg turniru za dečake i devojčice do 15 godina. Za najboljeg igrača napada proglašen je Nemanja Milosavljev iz Kikinde, dok je za najbolju igračicu odbrane proglašena Marija Kotarlić iz Sremske Mitrovice.

Klub američkog fudbala “Mamuti” bio je u nedelju domaćin Fleg turnira za dečake i devojčice do 15 godina u hali “SC “Jezero”. Igralo se svako sa svakim po dvokružnom sistemu, a pored ekipe domaćina nastupile su fleg ekipe “Sirmium Legionara” iz Sremske Mitrovice i “Wajld dogsa” iz Novog Sada. Nakon ukupno odigranih šest utakmica, Mamuti su bez poraza osvojili prvo mesto. Druga na turniru, sa dve pobede i dva poraza, bila je ekipa iz Sremske Mitrovice.
 
– Ni u jednom trenutku se nije dovodilo u pitanje naša pobeda u sve četiri utakmice. Jako sam ponosan na sve svoje igrače jer su se na terenu videli trud i zalaganje na treninzima. Za dve nedelje nas očekuje “Trofej Beograda” na kojem očekujem da dobro igramo i da pokažemo ovog puta celoj Srbiji kako se igra fleg fudbal u Kikindi – rekao je trener Kikinđana, Branislav Fekete.
Rezultati odigranih utakmica:
  1. Mamuti – Vajld Dogs 57 :25
  2. Vajld Dogsi  – Sirmium Legionari 38 :41
  3. Sirmium Legionari – Mamuti 24:34
  4. Mamuti – Vajld Dogs 33: 13
  5. Vajld Dogs – Sirmium Legionari 25 : 39
  6. Sirmium Legionari – Mamuti 14: 35
error: Content is protected !!