Sport

Kikindski streličari nastavljaju da nižu uspehe

Supružnici Snežana i Ljubomir Zamurović, takmičari Streličarskog udruženja „Apolo“,  osvojili su zlatne medalje na 3D turniru (imitacija lova) koje je 8. maja održano u Subotici,  u organizaciji PSK „Veteran“. Takmičari su imali zadatak da gađaju 24 različitih modela životinja sa drugačijih distanci i pozicija. U konkurenciji  oko 80 takmičara iz cele Srbije, bračni par Zamurović iz Kikinde ponovo je imao najoštriji vid. 
 
Snežana Zamurović osvojila je zlatnu medalju u stilu instinktivni luk u kategoriji veteranki, dok se njen suprug Ljubomir Zamurović okitio istim odličjem, ali u stilu dugački luk u kategoriji veterana.
 
Uspešni su bili i takmičari Streličarskog kluba “Kentaur“ iz Kikinde, koji su učestvovali na Otvorenom 3D kupu Vojvodine, koji je održan u Subotici, u organizaciji PSK “Veteran“ iz tog grada.
 
Streličarka Kristijana Kukić osvojila je zlatnu medalju u konkurenciji veterana, Bare Bow (Goli luk) stilom, a streličar Horvat Tibor je osvojio srebrnu medalju u konkurenciji seniora, konjičkim lukom (PBHB stil).
 
Na turniru je učestvovalo oko 90 takmičarki i takmičara iz Beograda, Novog Sada, Subotice, Kraljeva, Valjeva, Zemuna, Pančeva, Bečeja, Bačke Topole, Rume-Vognja i Kikinde .Učesnici turnira gađali su 24 mete – modele životinja, sa po dve strele.
 
 
Pratite nas FB
error: Content is protected !!