Kikindske odbojkašice ostvarile i treću pobedu u prvenstvu: Savladana „Mladost“ u Inđiji

Odbojkašice GŽOK „Kikinda 0230“ danas su u utakmici 5. kola Druge lige Sever savladale ekipu „Mladost 1979“ u Inđiji, rezultatom 3:1, po setovima: 18:25, 25:22, 23:25, 27:29. Nakon lako dobijenog prvog seta, Kikinđanke su se opustile i ušle u egal utakmicu, u kojoj su disciplina u igri i osvajanje dugih poena odlučili pobednika:

Utakmicu smo otvorile odličnim servisom, što je rezultiralo vođstvom tokom celog seta, koji smo rešile u našu korist. Naredni set osvojila je protivnička ekipa, zbog očiglednog pada naše koncentracije. Nakon toga imale smo potpunu kontrolu nad igrom, pokazale da smo tehnički kvalitetnija ekipa i odlučnija u najbitnijim trenucima. Čestitke zaslužuje i protivnička ekipa, utakmica je bila odlična, tako da smo uživale i mi i publika -rekla je posle utakmice kapiten Ivana Milić. 

Sastav: Maćoš Anela, Pilipović Biljana, Čarapić Katarina, Berić Nađa, Saravolac Stanislava, Aleksić Nevena, Plemić Ivana, Prolić Nikolina, Đorđević Aleksandra, Golijanin Jelena i kapiten Milić Ivana.

U narednom kolu, u nedelju, 20. novembra od 16 sati, GŽOK „Kikinda 0230“ u hali SC „Jezero“ dočekuje „NS volley“ iz Novog Sada. Kikindske odbjkašice pozivaju sugrađane da dođu u što većem broju i da ih podrže. 

error: Content is protected !!