„Kikinda Grindeks“ u sredu sa punim igračkim fondom i dobrim zdravstvenim biltenom dočekuje „Dinamo“

U 19. kolu Arkus lige, rukometaši „Kikinde Grindeks“ u sredu, 15. marta, sa početkom u 18 dočekuju pančevački „Dinamo“. Posle pehova sa povredama i bolestima, svi rukometaši su zdravi i spremni za meč u sredu, kaže za naš radio Vojislav Bulatović, direktor „Kikinde Grindeks“:

U prethodnom periodu smo imali dosta problema sa povredma i bolestima, a lepa vest je da je to iza nas i da u dobrom zdravstvenom biltenu dočekujemo pančevački „Dinamo“. Pozivamo našu vernu i odanu publiku da dođe u što većem broju i da nas podrži, a mi ćemo se potruditi da junačkom i požrtvovanom borbom ispunimo njihova očekivanja. Nadamo se da će to biti dovoljno za neki pozitivan rezultat. Ima još dosta da se igra do kraja prvenstva, čeka nas zaista teška  borba za ospatanak, ali verujem u momke i trenera i da ćemo ispuniti ciljeve koje smo postavili – rekao je Bulatović. 

Kikinđani se trenutno sa 9 bodova nalaze na 11. mestu prvenstvene tabele, dok je njihov protivnik četvrti. Već u subotu, kikindski rukometaši će igrati naredno kolo u Kragujevcu, protiv „Radničkog“. 

error: Content is protected !!