Sporazum PIO fonda i SC „Jezero“: Popusti za penzionere i do 80 posto

Od 1. oktobra, na osnovu sporazuma koji je danas potpisan sa PIO fondom, najstariji sugrađani će uz penzionersku karticu moći da ostvare popuste i do 80 posto na neke od usluga Sportskog centra „Jezero“. 

PIO fond i Sportski centar „Jezero“ potpisali su danas  sporazum o saradnji, na osnovu kojeg uz ličnu kartu i penzionersku karticu penzioneri ostvaruju razne i visoke popuste, do 80 posto na neke od usluga Sportskog centra „Jezero“. Pomenuti Ugovor stupa na snagu od 1. oktobra, a uvažavajući potrebe i veliko interesovanje najstarijih sugrađana, još početkom leta odlučeno je da se penzionerima omogući popust od 50 posto na sezonske karte:

Na osnovu sporazuma o saradnji sa PIO fondom, SC „Jezero“ od 1. oktobra odobrava 80 posto za zakupe svih termina u trajanju od jednog časa, kao i na korišćenje hostela, dok je popust za korišćenje igraonice 40 posto – rekao je direktor SC „Jezero“ Dejan Pudar. 

Milan Periz, predsednik Udruženja penzionera, istakao je da ovo udruženje i najstariji sugrađani imaju jako veliku podršku lokalne samouprave, ali i svih njenih saradnika, među kojima je i SC „Jezero“:

Mnogo nam znači ovaj popust od 50 posto, što je i rezultiralo velikim odzivom penzionera. Kikinda je jedan od prvih gradova koji je inicirao da se penzioneri uključe u sportske aktivnosti, koje su primerene njihovim godinama. To će sigruno doneti velike blagodeti, u smislu da će penzioneri biti zdraviji i da će samim tim biti i manji redovi u ambulantama i bolnicama. Sa Sportskim centrom imamo odličnu saradnju, u okviru koje nas 22. avgusta očekuje Regionlna sportska olimpijada – rekao je Periz. 

error: Content is protected !!