INFO Servis, Sport

Slab pristup igri rezultirao porazom: Odbojkaši “Kikinde“ izgubili u Novom Sadu

Odbokaši “Kikinde“ izgubili su u Novom Sadu od domaće ekipe “Dunav volej“ u utakmici 19. kola Druge savezne lige. Kikinđani su poraženi sa 3:1 u setovima. Domaći su prvi set dobili sa 25:18, potom su povećali prednost osvojivši drugi set sa 26:24.

U trećem setu Kikinđani slave sa 25:21, ali Novosađani u četvrtom setu ipak overavaju pobedu savladavši naše odbojkaše sa 25:19.

-Vrlo slabo smo pristupili igri, prvi napad nam je bio veoma loš, tako da nismo uspeli na tom polju da osvojimo poene protiv novosadske ekipe. Igrali smo kao protiv prethodnog protivnika iz Bačkog Petrovca. Mislimo da ćemo lako, a kada počnemo da igrano vidimo da nas očekuje težak meč. Ne umanjujem pobedu domaćih odbojkaša, ali nije nas išlo, imali smo dosta nesrećno izgubljenih poena i to je bio jedan od onih dana kada vam vrlo malo stvari ide na ruku. To se dešava, sve je to sport, tako da mi idemo dalje. Do kraja prvenstva ostala su još tri redovna kola i imamo jednu zaostalu utakmicu protiv “Vojvodine“. Ako prvenstvo završimo na trećem mestu, smatram da je to jedan odličan uspeh. U tom pogledu imam razloga za zadovoljstvo, a šta će biti naredne sezone, videćemo – konstatovao je trener MOK “Kikinda“, Milan Radosavčev.

U utakmici 20. kola Druge savezne lige, odbojkaši “Kikinde“ naredne nedelje ugostiće ekipu zrenjaninskog “Proletera“. Kikinđani su trenutno treći na prvenstvenoj tabeli ispod novosadske “Vovodine“ i “Kulpina“.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!