Sanacija udarnih rupa na Teremijskom drumu

Lokalna samouprava opredelila je dodatna sredstva za saniranje udarnih rupa na Teremijskom drumu, u dužini od 700 metara, od Ulice Nikole Tesle do pružnog prelaza, kako bi se stanovnicima ovog dela grada obezbedili bolji i kvalitetniji uslovi. 

Radove izvodi preduzeće “Ekogradnja“ iz Zrenjanina, a potreba za sanacijom udarnih rupa nastala je na osnovu prijava stanovnika tog delagrada. Radove, koji će biti završeni za nekoliko dana, obišao je gradonačelnik Nikola Lukač:

Pokušaćemo da razgovorom sa građanima i na osnovu sugestija uradimo što više, da zakrpimo rupe i rešimo jedan veliki problem. S obzirom na to da ovde prolaze kamioni, pokušaćemo u narednom periodu da zajednički sa svima koji koriste ovaj put, našim građanima omogućimo kvalitetniji život. Slušajući ono što nam sugrađani govore, moji saradnici i ja se trudimo da ispunimo i realizujemo sve što je u našoj mogućnosti – rekao je Lukač. 

Javno preduzeće “Kikinda“, kao upravljač puteva u gradu, opredelio je dodatna sredstva za radove u poslednjem kvartalu:

Radi se o 12,5 miliona dinara. Postavljena su parking mesta na potezu ispred Radničkog doma i Suda, na potezu Zmaj Jovine i Bloka I, a urađena je rekonstrukcija dela kod Osnovne škole ‘Žarko Zrenjanin’ u pešačkoj zoni u Mikronaselju. Posao je pripao kompaniji ‘Ekogradnja’. Uradili smo to usled zahteva građana za dodatne parkinge i rekontrukciju dela Teremijskog puta. Time završavamo ovu sezonu – rekao je Čedo Gvero, v.d. direktora Javnog preduzeća “Kikinda“.

Izvor i fotografije: kikinda.org.rs

error: Content is protected !!