Poklon kartice sa 50 ulazaka na bazen đacima i sportistima generacije i najvernijim posetiocima zatvorenih bazena

Direktor Sportskog centra „Jezero“ Dejan Pudar, uz saglasnost Upravnog odbora, doneo je odluku da se i ove godine, kao i prethodne, nagrade najuspešniji učenici osnovnih i srednjih škola generacije 2022/23. godine na teritoriji našeg grada. Takođe, odlučeno je i da se nagrade najverniji posetioci zatvorenih bezena istom karticom sa 50 ulazaka za letnju sezonu: 

Želimo da nagradimo postignut uspeh i trud u dosadašnjem školovanju đaka i sportista generacije, a odlikaši sa prosekom 5,00 ostvaruju popust od 20 posto na sezonske letnje kartice od 10, 25 i 50 ulazaka. Dva najvernija korisnika zatvorenih bazena Sportskog centra „Jezero“, koji su kupovali mesečne karte za zatvorene bazene, svaki mesec, su naši sugrađani Milena Latinović i Slobodan Isakov. Ovim putem želimo da se zahvalimo našim najvernijim korisnicima, kao i da ih nagradimo. Pored toga želimo da podstaknemo naše sugrađane da posećuju bazene Sportskog centra „Jezero“ Кikinda tokom cele godine – rekao je direktor Sportskog centra „Jezero“ Dejan Pudar.

Zbog vremenskih prilika, ulaz na otvorene bazene Sportskog centra „Jezero“ u Кikindi i Banatskom Velikom Selu biće besplatan i u nedelju 18.6, kada se, prema prognozama, očekuje lepše vreme.

error: Content is protected !!