INFO Servis, Sport

Pehar za srebrne kuglašice: Kikinđanke vicešampionke Prve lige Srbije

Kuglašicama SU “Kika 0230“ uručen je pehar za osvojeno drugo mesto u Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina. Kikinđanke su tokom sezone prikazale odlične partije kako na gostovanjima, tako i na svom terenu, u kuglani novobečejskog “Jedinstva“.
 
 
Nakon duge i iscrpne sezone, Kikinđankama je pripalo drugo mesto, što je odličan rezultat imajući u vidu da se radi o treniranju van Kikinde, obaveza na poslu, kao i drugih problema, poput povreda i odlaganja utakmica. Nakon svega, srebrni pehar potpuno je zalsuženo stigao do kikindskih kuglašica:
 
– Od srca čestitam svojim saigračicama na osvojenom drugom mestu u Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina. Zahvaljujem Jeleni Rakić, Nataliji Kresoja, Jasmini Draganov, Marijani Francuski, Mariji Sedlar, Snežani Šibul, Bojani Badrljici, Aleksandri Bunhart, Tanji Slavnić, Vesni Jovanov, Jeleni Tokić, kao i Branislavi Vujasin na postignutim rezultatima, borbi i svakoj utakmici do poslednjeg hica. Zahvaljujem im na izdvojenom vremenu, vrlo često smehu, pozitivnoj energiji, hvala im na svemu. Mi nastavljamo dalje, jače i bolje – poručila je Nada Komanov, kuglašica SU “Kika 0230“.
 
Kikindske kuglašice zahvalile su domaćinima SRC “Jedinstvo“, Kuglaškom klubu “Jedinstvo“, na gostoprimstvu i na, kako kažu, uvek lepo spremnoj kuglani.
Pratite nas FB
error: Content is protected !!