Otvoren novi „Zeleni dragstor“ u Ulici Braće Laković

Novi, 10. po redu objekat Zelenog dragstora, otvoren je danas na adresi Braće Laković broj 98. Kao i u ostalim objektima ovog trgovinskog lanca, potrošače očekuje širok asortiman robe po povoljnim cenama: 

Osluškujući potrebe sugrađana, otvaramo objekte na lokacijama gde su potrebni. Radimo sa jako malim maržama, za razliku od velikih sistema, tako da su kod nas cene trajno niske, kako bi sugrađani bili zadovoljni i kako bi mogli u svom komšiluku da pronađu sve što im je potrebno – rekao je Vladimir Radovanović, vlasnik „Zelenog dragstora“. 

Novootvoreni objekat obišao je danas i gradonačelnik Nikola Lukač:

Raduje me činjenica da su stanovnici ovog dela grada sada dobili dobro snabdevenu prodavnicu, što će biti od velike koristi, kako stanovnicima ovog dela grada, tako i radnicima u objektu. Ovaj lanac marketa poznat je po povoljnim cenama, dobroj usluzi i bogatoj ponudi, a sve ovo znači da će se otvoriti mogućnosti za nova radna mesta, što nam je takođe od velike važnosti za grad – izjavio je gradonačenik Lukač. 

„Zeleni dragstor“ nalazi se u našem gradu na sledećim adresama: Toze Markovića 150 a, Stevana Sinđelića 218, Toze Markovića 97, Kumanovska 117, Miloša Oostojina 77, Čanadska 7, Srbobranska 136, Rade Trnića 17, Kraljevića Marka 40 i od danas u Braće Laković 98. Sve prodavnice rade od 6 do 22 sata. 

 

error: Content is protected !!