„Otkačene trudnice“ i „Burek“ za kraj letnjeg bioskopa

Poslednjeg dana ovogodišnjeg letnjeg bioskopa u četvrtak, 30. avgusta Kikinđani će u dvorištu Narodne biblioteke moći da pogledaju dva filma. Sa početkom u 20 sati biće prikazana francuska komedija „Otkačene trudnice“, a od 22 sata film „Burek“. 

Sinopsis:

Nerazdvojne, Avril i njena majka Mado su potpuno različite. Avril ima 30 godina, udata je, i imastalan posao. Po stilu života je sušta suprotnosti svojoj četrdesetsedmogodišnjoj majci, večitoj tinejdžerki bez posla, bezbrižnoj i drskoj. Ali kada njih dve ostanu u drugom stanju u isto vreme, sukob je neizbežan.

Glavne uloge u ovoj komediji snimljenoj 2017. godine tumače Žilijet Binoš i Kamij Koten.

„Burek“ je komedija koja govori o ekonomskoj krizi. Na veoma originalan  i duhovit način, glumci iz Grčke, Srbije, Amerike i sa Kipra, kroz priču predstavljaju svako svoj narod, što i čini srž ovog filma. U svemu tome, svako od tih likova upoznaje nekog novog ko mu menja život. A upoznaju se na porciji bureka.

Režiju potpisuje Vladan Nikolić, poznat po filmu „Tamo i ovde“, a pored Branislava i Sergeja Trifunovića u filmu igra i međunarodna ekipa među kojom su Vilijam Liroj, Katerina Misihroni, Džejson Grečanik i Jorgos Nanuris.

error: Content is protected !!