OFK „Kikinda“ započeo pripreme za predstojeću sezonu u Srpskoj ligi

Na Gradskom stadionu obavljena je prozivka fudbalera OFK „Kikinda“, čime su započele pripreme za narednu sezonu u Srpskoj ligi Vojvodina. Novi šef stručnog štaba Zdravko Trivković istakao je da je ekipa mlada, i izrazio nadu da će tim biti uspešan kao i u prošloj sezoni:

Vladimir Šponja je uradio zaista jako dobar posao sa ovim mladim momcima, tako da se nadam da ćemo biti uspešni kao prošle godine, možda i još bolji. Momcima sam na početku priprema poželeo mnogo vrednog rada i truda, kao i što manje povreda. Potrudićemo se da iznedrimo što više mladih igrača i da budemo u gornjem delu tabele – rekao je Trivković. 

Osim u stručnom štabu, došlo je do promena i u igračkom kadru:

Kada su u pitanju pojačanja, to su desni bek Lazar Stokić koji dolazi iz „Dunava“ iz Starih Banovaca, štoper Tadija Crnojević i Simo Veljović iz „Grafičara“,  Nemanja Cucić i Ognjen Đorić su povratnici u naš klub, špic Nemanja Kovačević je stigao iz kozaračke „Slobode“, a iz četvrte italijanske lige došao nam je levo krilo Aleksej Petrović– rekao je Marko Vukobrat, sportski direktor OFK „Kikinda“. 

 

error: Content is protected !!