INFO Servis, Sport

Odbojkašice “KI 0230“ ipak izgubile u poslednjem kolu, “Vršac“ osvojio ligu

Odbojkašice “KI 0230“ završile su sezonu porazom protiv iskusne i kvalitetne ekipe “Vršca“. Kikinđanke su u sali OŠ “Jovan Popović“ u poslednjem, 6. kolu play off faze Mini lige – jug izgubile od Vrščanki sa 3:0 u setovima i tako prvenstvo završile kao četvrtoplasirane. Nisu mogle naše odbojkašice da se nose ovoga puta sa ekipom iz Vršca koja je i zvanično postala prvak lige i nastaviće dalja nadmetanja ka višem rangu takmičenja.

Da je kojim slučajem kikindska ekipa pobedila, to bi stvorilo mogućnost drugom gradskom klubu OK “Kikinda“ da sutrašnjom pobedom protiv “Banata“ postane osvajač Mini lige, ali to Vrščanke nisu dozvolile i ništa nisu prepuštale slučaju:

Na početku bih želela da pohvalim svoje devojke koje su večeras odigrale svoju poslednju utakmicu u ovom izdanju i moram da priznam da se radi o najboljoj generaciji i da smo zajedno već godinama. Veoma sam zadovoljna izdanjem svojih devojaka jer je Vršac jako dobra i iskusna ekipa, koja je sada i zvanično prvak lige. Naše odbojkašice odigrale su dobro prva dva seta, bilo je gusto, ali smo u trećem setu već pali i sve je bilo gotovo. Nama sada sledi kratak predah, a potom nas očekuje fuzija sa drugim gradskim klubom i naredna sezona sa novim i znatno jačim seniorskim timom. Mi ćemo se kao i do sada posvetiti mlađim kategorijama kako bi devojčice predstavljale pogon za naredne sezone i ono što nas čeka u budućnosti. Mislim da će spajanjem dva kikindska kluba Kikinda dobiti dobar seniorski sastav koji će biti konkurentan svim rivalima, tako da ćemo svakako krenuti na sam vrh tabele – dodala je trener “KI 0230“, Tamara Radlović.

Odbojkašice OK “Kikinda“ u četvrtak od 20 sati igraju poslednju utakmicu u sezoni protiv vršačkog “Banata“ i pobedom bi Kikinđanke potvrdile drugo mesto na tabeli.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!