INFO Servis, Sport

Odbojkaši “Kikinde“ završili prvenstvo na 4. mestu, trener zadovoljan, najavljuje prvoligaška pojačanja i napad na viši rang

Odbojkaši MOK “Kikinde“ završili su prvenstvo Druge savezne lige pobedom u Staroj Pazovi. Kikinđani su sa 3:0 bez većih problema savladali domaću ekipu “Mladost“ u utakmici poslednjeg 22. kola, tako da na odmor odlaze sa veoma dobrog četvrtog mesta, a ostvarenim učinkom zadovoljan je i trener “Kikinde“, Milan Radosavčev:

Ovo je bila zaista teška i izazovna sezona. Sve vreme su nas pratile bolesti, pa povrede, pratile su nas obaveze igrača koje su imali prema matičnim fakultetima, pa smo onda igrali zaostale utakmice i sve je to i te kako uticalo na moje igrače, koji su i pored svih tih izazova uspeli da ostvare veoma dobro 4. mesto. Doduše, očekivali smo mesto više, ali je “Partizan“ iz Bača u poslednjim kolima ostvario neočekivane pobede i tako nas pretekao, ali to ne umanjuje učinak mojih odbojkaša. Naš najveći problem tokom sezone je što nismo redovno zajedno trenirali, što smo se sastajali kada god smo imali mogućnosti i to je prosto uticalo na utakmice. Potrebno je vreme da se momci upoznaju i tek tada na red dolaze rezultati. Siguran sam da će to sve biti u redu naredne sezone, a sada odlazimo na zasluženi odmor – istakao je Radosavčev.

Nakon provedene sezone u Drugoj saveznoj ligi, trener Radosavčev vrlo dobro poznaje ekipe koja ga očekuju na jesen i ne krije da ima velike ambicije:

-Nije tajna da upravo pregovaram sa trojicom prvoligaških primača i uskoro bi trebalo jedan od njih da nam popuni redove u timu, što će zaista biti dobro i tada ću bez problema biti u prilici da napadnem Prvu ligu i to mi jeste cilj. Ono što je takođe dobro jeste da ekipa iz ove sezone ostaje ista, niko nije odustao niti najavio odlazak i dogovorili smo se da naredne sezone budemo u vrhu i Kikindu plasiramo u Prvu ligu gde joj je na neki način i mesto – zaključio je Radosavčev.

Kikinđani sada odaze na odmor, potom ih očekuju pripreme i početak nove sezone u oktobru.

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!