Nedostajala i sportska sreća: Kikindske odbojkašice izgubile u Sremskoj Mitrovici

fb-share-icon0
0
Pin Share20

Odbojkašice GŽOK “Kikinda 0230“ izgubile su u utakmici 6. kola Druge republičke lige – sever. Kikinđanke su na gostovanju poražene sa 3:0 u setovima od domaće ekipe “Srem 2“ u Sremskoj Mitrovici. Ovo je peti poraz kikindskog tima, koji je do sada od početka sezone ostvario i jednu pobedu. Kikinđanke su prvi set izgubile sa 25:20, u drugom setu bilo je 25:18, da bi u trećem setu domaće slavile sa 27:25. 

Uprkos rezultatu, Kikinđanke su pružile sasvim solidnu igru, bile su dobre u napadu, na prijemu takođe nisu bile loše, ali je u momentima bilo grešaka tamo gde se očekivalo da će trijumfovati – na bloku.

Ovo je bila utakmica kada nas prosto ništa nije išlo. Jednostavno nemam šta da zamerim devojkama. Igrale su sasvim dobro, pružile veoma dobru partiju, bile su dobre u napadu i odbrani, ponekad smo grešili na bloku i to je čudno jer je to naš adut i u tome smo najbolji. Međutim, nismo imali sportske sreće. Takođe mi ni ekipa nije bila kompletna, ali protiv više sile se ne može. Veoma mi je krivo jer smo u nekoliko navrata bili u prilici da preokrenemo u svoju korist, da osvojimo set, ali nikada da se prelomi na našu stranu. Poeni koje su protivnici osvajali protiv nas jednostavno su bili veoma jeftini, pogotovo pred kraj utakmice, što nismo smeli da dozvolimo. Ono što je dobro jeste da je atmosfera u ekipi veoma dobra, devojke su raspoložene za igru, podržavaju jedna drugu i to je veoma važno pogotovo što smo napravili jednu lošu seriju u prvenstvu koju moramo što pre da prekinemo i dobijemo malo na samopouzdanju. Zato ćemo da radimo tokom naredne nedelje kako bi ostvarili trijumf protiv ekipe koja nam dolazi u narednom kolu – istakao je trener kikindske ekipe, Igor Golijanin.

Kikindske odbojkašice narednog vikenda ugostiće u hali Sportskog centra “Jezero“ ekipu “Rume“ u utakmici 7. kola Druge republičke lige – sever.

fb-share-icon0
0
Pin Share20
error: Content is protected !!