Kikinda na najvećem evropskom sajmu investicija „Expo Real“ u Minhenu

fb-share-icon0
0
Pin Share20

Kikinda se našla među 1 159 izlagača iz 25 država na najvećem evropskom sajmu investicija „Expo Real“, koji se ovih dana održava u Minhenu. Potencijalne kikindske investicije deo su jedinstvene investicione ponude Razvojne agencije Vojvodine, a naš grad će u Nemačkoj biti promovisan zajedno sa Suboticom, Novim Sadom, Zrenjaninom, Somborom, Pančevom, Vršcem, Sremskom Mitrovicom, Bečejem i Pećincima.

Expo Real“ je najveći sajam nekretnina i privrednih investicija u Evropi, koji pruža detaljan uvid u investicione ponude na evropskom tržištu. Izlagači i posetioci su menadžeri projekata, investitori i finansijeri, investicioni konsultanti, agenti, planeri i svi oni koji učestvuju u donošenju odluka za nove investicije i poslovna ulaganja.

Grad Kikinda u Minhenu nudi moguće investicije u svoje dve industrijske zone, ukupne površine oko 27 hektara, zatim u izgradnju hotela, kao i SPA & Wellness kompleksa na Starom jezeru, ali traga i za investitorima koji su spremni da izgrade manji tržni centar ili retail park u našem gradu.

Dobro poslovno okruženje, Gradska uprava na usluzi investitorima, stručna radna snaga, duga industrijska tradicija, poslovanje i tržišna orijentacija prema zapadnoj Evropi, samo 10 kilometaram udaljena od Evropske unije, slobodna carinska zona, grad dobar izbor za porodični život i decu, u blizini velikih centara … sve je to Кikinda“ – moto je ovogodišnje ponude našeg grada i promotivnih materijala koji su izrađeni za ovu priliku.

Nastup vojvođanskih gradova i opština je realizovan u okviru Sporazuma o zajedničkom nastupu na međunarodnim sajmovima, koji su potpisali Pokrajinska vlada, gradovi Novi Sad, Pančevo, Sombor, Subotica, Zrenjanin, Sremska Mitrovica, Vršac, Kikinda, opština Pećinci, Privredna komora Vojvodine, kao i Razvojna agencije Vojvodine. 

fb-share-icon0
0
Pin Share20
error: Content is protected !!