FESTIVAL NAUKE

gkvu_sourceDeseti po redu Festival nauke spreman je da proslavi svoj jubilej ocenjujući svoje učesnike, saradnike i posetioce ČISTOM DESETKOM!

Vođeni radoznalošću, inspirisani svakim detaljem sveta oko nas, uvek raspoloženi da eksperimentišemo, probamo i ispitujemo, radujemo se da rastemo s budućim festivalima. Mi našu supermoć i inspiraciju crpimo iz pitanja i odgovora, iz zainteresovanostiza sada i ovde, sve vreme, neprekidino zagledani u daleku budućnost.

Festivalske karte, po ceni od 450 dinara, mogu se kupiti na EVENTIM prodajnim mestima u celoj Srbiji, a tokom trajanje manifestacije, pored pomenutih prodajnih mesta karte će moći da se kupei i na samoj lokaciji – Beogradskom sajmu.

Festivalska karta važi za jedan festivalski dan u halama 3, 3A i 11.

Doplatna ulaznica potrebna je samo za fizičko-laserski šou Univerziteta Lund iz Švedske, po ceni od 100,00 dinara i kupovaće se na blagajni na licu mesta. Broj mesta je ograničen.

Deca do 5 godina starosti, uz pratnju roditelja ili staratelja, ne plaćaju ulaz. Prva dva dana Festivala nauke, četvrtak i petak, namenjeni su prvenstveno za školske posete, dok su subota i nedelja porodični dani.

error: Content is protected !!