INFO Servis

BESPLATNO SLANJE KOVERTI S FISKALNIM RAČUNIMA

Foto: Kurir

Slanje koverti sa fiskalnim računima i potvrdama za plaćanje karticama (slipova) za učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ počinje sutra (01.02.2017.) i biće besplatno, najavila je ministarka državne uprave i lokalne samouprave Srbije Ana Brnabić.

„Najvažniji cilj nagradne igre ‘Uzmi račun i pobedi’ nisu poreski prihodi već podizanje morala građana, odnosno da i oni shvate da kada uzmu fiskalni račun čine dobro za sebe i svoju porodicu“, kazala je Brnabić.

Slanje računa za nagradnu igru traje do kraja marta, a pravo na učešće imaju svi punoletni građani Srbije koji prikupe najmanje 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, minimalne vrednosti od po 100 dinara, koji su izdati u 2017. godini. Računi se dostavljaju u kovertama, koje će biti besplatne i moći će da se preuzmu u svim filijalama Pošte Srbije.

Planirana su četiri izvlačenja koja će biti organizovana u martu, a dodeljivaće se automobili, putovanja u zemlji i inostranstvu, tehnička roba, a glavna nagrada je stan u Beogradu.

Paralelno sa nagradnom igrom organizovaće se takmičenje opština i gradova u broju prikupljenih fiskalnih računa i slipova, a nagrada je besplatna wi-fi zona.

Kako bi svaka opština ili grad imali podjednaku šansu da učestvuju u takmičenju i osvoje nagradu, ocenjivaće će se broj prikupljenih fiskalnih računa i slipova u odnosu na broj stanovnika i prosečnu zaradu na teritoriji lokalne samouprave.

Izvor (kurir.rs)

Pratite nas FB
error: Content is protected !!