Zabava

OBJAVLJEN CELOKUPAN PROGRAM R:EVOL:UTION FESTIVALA

Od 31. maja do 2. juna R:EVOL:UTION festival u Temišvaru biće stecište najraznovrsnijih izvođača iz svih delova sveta, koji će Muzej sela pretvoriti na 72 sata u zonu neprekidne zabave protkane umetnošću, zabavnim radionicama i sportskim aktivnostima, dnevnim zabavama i mnogim drugim avanturama.

31. maja posetioci festivala će imati priliku da na glavnoj bini uživaju u spektakularnom nastupu Madoninih miljenika, Gogol Bordella, koje će na celoj istočno- evropskoj turneji pratiti najnoviji projekat poznate Ide Prester, bend MAiKA. 1000mods, stoner rok bend iz Grčke će napraviti savršenu uvertiru za Xtreme zonu na kojoj će nastupati Dordeduh, Trash Union, Groteska, Avven, Umbra i Hill. Na elektronskoj bini posetioci će imati priliku da plešu do ranog jutra uz Nicole Moudaber, Herodota , Mahonyja i svima dobro poznatog Marka Nastića, koji će za nekoliko dana održati svoj spektatkularni retrospektakl u Hangaru luke Beograd. Sa prvim zracima sunca žurka ne prestaje, menja svoj oblik i seli se na čarobno jezero koje se nalazi u sklopu samog festivala.

1. juna na glavnoj bini posetioce očekuje neverovatna zabava uz čuvenog hitmejkera Wilkinsona, drum and bass maga, Zardonika, Iphazea i Pythiusa, koji će snažnim bass zvukom i neočekivanim prelazima od house muzike do metala dovesti atmosferu do usijanja. Istog dana na Electric Apex bini nastupiće velikan house-minimal zvuka Raresh, iz čuvenog sastava A:RPI:R, koji će uz Atipica, Capa i duo Livio & Roby navesti sve posetioce da plešu do kraja žurke. Bendovi The Hellfreaks iz Mađarske i Bombarder iz Srbije će predvoditi program Xtreme bine, na kojoj ćemo imati prilike da slušamo i Sputnik, Replicunts, Dshumanity, Satori Junk i mnoge druge bendove.

Poslednji dan festivala će biti zapamćen po spektakularnom nastupu dugoočekivanog DUB FXa ali i po više nego fantastičnom zatvaranju uz ruske hitmejkere Filatov & Karas. Uz hitove Time won’t wait for us i Don’t be so shy publika će biti ispraćena na jezero na kome će se odvijati finalni afterparty. Uz Dub FXa na glavnoj bini R:EVOL:UTION festivala posetioci će uživati u energičnom nastupu sastava The Qemists, Kuenta i Tambu i Graham Candy čiji se hit sa Parov Stelar nalazi na prvom mestu US top liste. Electric Apex nakon nezaboravnog prošlogodišnjeg nastupa po drugi put predstavlja back to back set Barac i Gescu, pre kojih će nastupiti fenomenalni producent Ion Ludwig, Robert Apertrei kao i domaći izvođači Dušan Nikolić i Runy koji će ove godine imati priliku da nastupe i na ovogodišnjem EXIT festivalu. Ljubitelji ekstremnog zvuka će uživati uz nastupe nesvakidašnjeg Mortiisa, mađarskog sastava The Moon and the night spirit, Armagedon, Nemesis, Words that burn, Transceatla, Wolfram i mnoge druge.

Pratite nas FB