Zabava

Evo kako da se najbolje pripremite za sopstveno venčanje

Planirate venčanje i vašoj sreći nema kraja. Želite da organizujete poseban dan koji će svima ostati u prelepom sećanju i nešto što će simbolično krunisati vašu ljubav sa vašim partnerom?

Kako biste priredili jedinstven dan u kome ćete maksimalno uživati sa svim svojim zvanicama, pre svega, morate da počnete sa pripremama na vreme i da unapred znate šta je ono što želite od jednog od svojih najlepših dana u životu. Kakva je to vrsta proslave koja će zadovoljiti sve vaše kriterijume?

Evo o čemu sve morate da mislite kada je priprema venčanja u pitanju.

Pronalazak i zakazivanje sale za venčanje na vreme

Jedna od najvažnijih stvari kod organizacije venčanja, jeste sama lokacija gde će se ono održati. Morate da imati na umu da je svečana sala u okviru hotela jedna od najpopularnijih izbora i zato je neophodno rezervisati je na vreme.

Ovo je od izuzetno velikog značaja kako ne biste došli u situaciju da vam omiljeno mesto već bude zauzeto na datum vašeg venčanja i kako ne biste morali da pravite kompromise i vašu proslavu organizujete u nekom mestu koje vam nije bio prvi izbor.

Stoga, napravite spisak nekoliko omiljenih svečanih sala i restorana u kojima biste voleli da organizujete proslavu venčanja, porazgovarajte sa menadžerima o tome šta vam oni nude i odlučite se za onu koja vam pruža sve ono što želite za vaš najvažniji dan. Ne zaboravite da birate u skladu sa brojem zvanica.

Zapamtite da ćete moći da birate isključivo ako budete počeli da tražite idealno mesto više meseci, pa čak i do godinu dana unapred. Što manje vremena imate do venčanja, to vam se izbor sužava.

Odabir i angažovanje odličnog benda je veoma važno

Kao što je to slučaj sa salom za venčanje, odabir i angažovanje odličnog benda je od suštinske važnosti za sam uspeh vaše proslave. Čak i vrapci na grani znaju da je za vrhunsku atmosferu na jednom veselju najviše zaslužna muzika.

Odlični beogradski bendovi kao što su: Beogradski Akustični Orkestar, Skala bend, Balkan Ekspres bend, Menhetn bend, kao i mnogi drugi koji su se izdvojili zahvaljujući svom dugogodišnjem iksustvu i fenomenalnim žurkama koje priređuju na raznim proslavama širom Srbije i inostranstva.

Odličan, profesionalan bend koji svojim klijentima garantuje nezaboravno lud provod i bogat repertoar iz raznih muzičkih stilova, će uvek biti prebukiran, i zato je jako važno rezervisati vaš omiljeni bend na vreme. Gotovo su svakog vikenda, mesecima unapred, svi vrhunski bendovi zauzeti, zato se potrudite i požurite u zakazivanju!

Nabavite idealnu venčanicu i muško odelo za venčanje

Nakon što ste zakazali salu za venčanje i vaš omiljeni bend, sledeća stavka jeste da se pobrinete za venčanicu i odelo koje ćete nositi tog dana. Osim toga, potrebno je razmišljati i o cipelama, jaknama ili kaputima, nakitu, frizuri, šminki, bidermajeru, kao i raznim sitnicama koje su

Poznato je da su mnoge pripadnice lepšeg pola još od kad su bile devojčice maštale o svojoj idealnoj venčanici koju će nositi na svoj najvažniji dan u životu i zato je od velike važnosti da upravo pronađu onu savršenu koja će im najviše odgovarati.

Ukoliko ne znate na kom mestu možete nabaviti idealnu venčanicu i odelo, raspitajte se koji saloni nude bogat i kvalitetan izbor po pristupačnim cenama i odvojte jedan vikend za njih. Naravno, što ranije počnete sa pretragom, bićete opušteniji i mirniji i imaćete više vremena da pronađete ono što ste zamislili.

Osmislite dekoraciju sale za venčanje po vašem ukusu

Kako bi sala za venčanje dobila fenomenalan izgled i odisala onom energijom kakvu najviše želite, osmislite dekoraciju po vašem ličnom ukusu. Ukoliko ste zamislili da vaše venčanje bude bajkovito i romantično, možete odabrati raznorazne ukrase nežnih tonova, pažljivo odabrano cveće, svećnjake ili lampione koji će stvarati topao ambijent.

S druge strane, ukoliko je vaša zamisao da venčanje bude egzotično ili autentično sa neobičnim ukrasima, odaberite sve ono što će učiniti prostor živopisnim, drugačijim, odnosno onakvim kakvim ste ga oduvek zamišljali za proslavu vašeg venčanja.

Psihička priprema je najvažnija pred venčanje

Pored svih neophodnih stvari kao što su zakazivanje sale, benda, kupovine odela, venčanice i dekoracije prostora, najvažnija je psihička priprema. Od vašeg psihofizičkog stanja zavisiće uspeh organizacije vaše proslave.

Kako biste napravili vrhunsku proslavu za pamćenje, morate biti pozitivni, energični, dobro organizovani i da verujete u uspešnu realizaciju venčanja. U pozitivnom stavu je ključ svega. Ne dozvolite da vas stres i anksioznost savladaju bespotrebno.

Ne zaboravite da uživate u celom procesu organizacije

Ono što nikako ne smete da zaboravite, jeste to da maksimalno uživate u čitavom procesu organizacije. Doživite organizaciju proslave venčanja kao igru, a ne kao neku ogromnu obavezu, jer ćete jedino tako uspeti da se skroz opustite i uradite odličan posao.

Svaki put kada pomislite da vam je previše stresna cela priča oko organizacije venčanja, samo zamislite sebe kako sa osmehom plešete svoj prvi bračni ples, i kako će taj dan biti jedan od najlepših dana u vašim životima, i videćete kako će sve, automatski, izgledati mnogo lepše i lakše. 

Autor teksta: Agencija za digitalni marketing Avokado

Izvori fotografija: 

  1. https://unsplash.com/photos/hcn12YN0ckM
  2. https://unsplash.com/photos/vjZwW7JONJI
Pratite nas FB