INFO Servis, Sport

Streljačka družina „Kikinda“ uspešna u Uljmi i Vrbasu

Takmičari Streljačke družine Kikinda nastupili su proteklog vikedna na Prvenstvu Vojvodine – B program, održanom u subotu u Vrbasu, u kategoriji kadeta i mlađih juniora. Kikinđani su na ovom takmičenju osvojili tri zlatne, jednu srebrnu i tri bronzane medalje. 

Mlađa juniorka Stanislava Popov je u disciplini pištolj osvojila zlatnu medalju, dok je Anđela Pilipović bila najboljka u konkurenciji kadetkinja. Kadet Ognjen Zivlak se takođe okitio zlatnom medaljom, u disciplini gađanje iz pištolja, dok je u kategoriji mlađih juniora osvojio bronzu.  

Mlađi juniori u sastavu Radovan beloš, Ognjen Zivlak i Ognjen Matijević su ekipno osvojili drugo mesto, a kadeti u sastavu: Stefan Terek, Dimitrije Stefanović i Luka Šošić osvojili su treće mesto. U pojedinačnoj konkurenicji među kadetima najuspešniji je bio Dimitrije Stefanović, koji je osvojio treće mesto. 

Streljačka družina Kikinda je juče nastupila i na takmičenju u Uljmi, koje je održano u okviru 8. kola Vojvođanske lige, u disciplini serijska vazdušna puška. Kikinđani su uspešno završili Ligu duplom krunom, osvojivši ekipno prvo mesto u konkurenciji pionira i pionirki. U generalnom pojedinačnom plasmanu Dimitrije STefanović je zauzeo drugo, a Stefan terek treće mesto. 

 

Pratite nas FB