Streljačka družina „Kikinda“ ima prvake Vojvodine

Članovi Streljačke družine „Kikinda“ nastupili su proteklog vikenda na takmičenjima u Vrbasu i Novom Sadu, gde su osvojili 3 zlatne, jednu srebrnu i 3 bronzane medalje. 

U okviru 6. kola Pionirske lige Vojvodine, održanog u Vrbasu, u disciplini serisjka vazdušna puška, Dimitrije Stefanović je bio treći, dok je Stefan Terek zauzeo peto mesto. Ekipa u sastavu: Stefan Terek, Dimitrije Stefanović i Filip Fabian osvojila je bronzanu medalju. 

Takođe u Vrbasu, u okviru 3. kola Vojvođanske lige, u disciplini standardna vazdušna puška, kadet Stefan Terek bio je treći, dok je Dimitrije Stefanović zauzeo 4. mesto. 

Na Prvenstvu Vojvodine, održanom u Novom Sadu, u disciplini standardni vazdušni pištolj, Jelena Tomić je osvojila zlato, a Neda Sarić bronzu. Kod pištoljaša, Ervin Šalgo je postao prvak Vojvodine u seniorskoj konkurenciji, dok je Boris Mikluc bio drugi. Ekipa u sastavu Ervin Šalgo, Boris Mikluc i Boris Kotogan, osvojila je prvo mesto. 

U juniorskoj konkurenciji, u disciplini standradna vazdušna puška, Dimitrije Stefanović je osvojio 6. mesto, a Stefan Terek 8. Zahvaljujući ovim rezultatima, izborili su plasman na Državno prvenstvo. 

 

error: Content is protected !!