SJAJNI STRELIČARI „SK KENTAUR“!!!

Proteklog vikenda u Kanjiži i na Fantastu pored Bečeja održala su se streličarska takmičenja. Streličari iz Kikinde  „SK KENTAUR“ nastupili su na oba takmičenja, a rezultati po takmičenjima su sledeći:

Kanjiža – u subotu 13. maja 2017. na prostoru štranda pored Tise održano je takmičenje u streličarskoj veštini. Gađale su se pokretne mete, preko i kroz različite prepreke, gađanje sa visine i sl. Svi takmičari su gađali 12 meta sa po tri strele u dva kruga. Takmičari su bili iz Srbije i iz Mađarske.

Teodora Horvat je u kategoriji starijih pionirki, tradicionalni konjički luk uzela zlato, isto kao i Igor Stupar u seniorskoj konkurenciji u kategoriji dugački luk dok je Tibor Horvat bio peti u seniorskoj konkurenciji, kategorija tradicionalni konjički luk.
Fantast kod Bečeja – u nedelju 14. maja 2017. na prostoru dvorca Fantast održano je Field takmičenje u streličarstvu koje je i zvanično takmičenje iz kalendara takmičenja Streličarskog Saveza Srbije. Gađalo se u 12 meta sa različitih distanci u dva kruga sa po tri strele. Ukupno je bilo 68 takmičara iz nekoliko streličarskih klubova iz Srbije, a streličarski klub Kentaur nastupio je sa pet takmičara na ovom takmičenju. Rezultati su sledeći:
1. Branislav Francuski, senior, stil instiktivni luk, zlatna medalja
2. Tanja Arađanski, seniorka, stil goli luk, srebrna medalja
3. Tibor Horvat, senior, stil dugački luk, srebrna medalja
4. Zaviša Lučić, senior, stil olimpijski luk, bronzana medalja
5. Nikoleta Kukučka Stojanović, seniorka, stil goli luk, četvrto mesto
error: Content is protected !!