Sport

S Trikijem „1 na 1“ na obnovljenom terenu u Kikindi

Kikinđanin Nemanja Blažić Triki, najbolji freestyler basketaš Srbije, prvi je “ pocepao mrežicu“ na svečano otvorenom renoviranom terenu u rodnom gradu koji nosi njegovo ime.

Kompanija MOZZART i Nemanja Blažić Triki predali su Kikinđanima na korišćenje obnovljeni teren, još jedno poznato mesto za druženje, a od sada i jak basket u kraju.

Triki je svoj talenat pokazao još dok je treniurao košarku u lokalnom klubu. Godinama unazad usavršavao je razne trikove s košarkaškom loptom, njegovo umeće nije ostavilo ravnodušnima čak ni svetske košarkaške zvezde, koje je uspešno imitirao.

“ Za mene je ovo velika čast i kada su mi javili iz  kompanije Mozzart da žele da obnove teren u Kikindi, i da će nositi moje ime, ostao sam bez teksta. Ovo je sjajna akcija i drago mi je da naš sport ima takvu podrššku“. Pokrenuo sam prvu školu basketa na svom YouTube kanalu i reakcije su zaista odlične, klinci vežbaju na ovakvim terenima i zaista je značajno da budu u što boljem stanju.“ rekao je Nemanja Blažić Triki

 

Ami Naxi radio