Rukomet: Miljan Stanić novi trener MRK „Kikinda Grindeks“

Nekadašnji igrač kikindskog rukometnog kluba Miljan Stanić, nakon decenije igračke karijere u inostranstvu i dvogodišnjeg angažmana na mestu šefa stručnog štaba izraelske ekipe „Makabi Motzkin“, prihvatio je poziv da vodi MRK „Kikinda Grindeks“. 

Novi trener Muškog rukometnog kluba „Kikinda Grindex“ kaže da je dolazak na tu poziciju za njega izazov jer nije do sada radio kao trener u domaćim klubovima.

Vidim potencijal u ovoj ekipi i to je ono što me je najviše privuklo. Ima dosta prostora za napredak, tako da sa velikim optimizmom ulazim u ovu polusezonu u kojoj sam siguran da možemo ostvariti postavljene ciljeve, a glavni je ulazak u viši rang takmičenja. Zadovoljan sam igračkim kadrom koji sam zatekao i nadam se da ćemo, uz ozbiljnost i odgovornost koji su uvek ključ uspeha, uspeti da ostvarimo ono što smo planirali –  rekao je Stanić.

Kikindske rukometaše u subotu, 3. februara u hali SC „Jezero“ očekuje polufinalna utakmica Kupa Vojvodine protiv ekipe „Dinama“ iz Pančeva“. Desni bek „Kikinde Grindeksa“ Nenad Trumbetaš kaže da će domaća ekipa ovog vikenda imati teškog protivnika.

Dobro poznajemo protivnika, igra u regionalnoj Seha ligi i ima veoma kvalitetne igrače. Mi smo spremni, i bez obzira na protivnika, kao iuvek, daćemo sve od sebe. Očekujemo dobru utakmicu i pozivamo publiku da napuni halu i da nas podrži – kaže Trumbetaš.

Početak utakmice u subotu zakazan je za 19 časova, a ulaz je besplatan.

 

error: Content is protected !!