Odojkašice „Ki-0230“ odigrale prvu utakmicu u ovoj godini

Seniorska ekipa Odbojkaškog kluba ,,KI-0230″, izgubila je utakmicu 5. kola Prve vojvođanske lige grupa ,,Jug“ od OK ,,Proleter“ iz Zrenjanina, rezultatom 3:2 i osvojila 1 bod. U nedelju kikinđanke gostuju u Krajišniku. Obe utakmice su prethodno odložene zbog epidemiološke situacije u gradu, a prvenstvo zvanično počinje u poslednjoj nedelji januara.

Trener ekipe Tamara Radlović za naš radio kaže da je utakmica bila vrlo teška, uzimajući u obzir i pauzu koja je napravljena zbog epidemiološke situacije: 

Treninge smo počeli tek pre dve nedelje, tako da nas istovremeno očekuju i igranje odloženih utakmica i nastavak priprema za prvenstvo koje uskoro počinje. Smatram da taj problem osim kikindskih ekipa nisu imale ostale u ligi.

Proteklog vikenda odigrana je jedna od dve odložene utakmice pre početka prvenstva, koja je bila veoma neizvesna i završena je posle pet setova: 

U odlučujućem setu utakmice nismo uspeli da održimo nivo igre iz prethodnih setova i ostali smo sa jednim osvojenim poenom. Iako su zabeležile poraz, igračice su pokazale veliku borbenost do tog, petog seta. Prvenstvo je dugo i mladi sastav ekipe će imati priliku da odigra dosta kvalitetnih seniorskih utakmica – rekla je Radlović. 

Sastav ekipe: kapiten Petrović, Rodić, Krvopić, Berić, Smiljanić, Spasić, Ćoskov, Plemić, Tomić, Novakov, Manić, Kokot i Markov. Treneri: Tamara Radlović  i Ivan Pantelić. 

error: Content is protected !!