Memorijalni turnir „Branislav Gecić“: Sutra prva dva četvrfinala

Na Memorijalnom turniru u malom fudbalu „Branislav Gecić“, koji se igra u hali SC „Jezero“, danas su odigrane poslednje utakmice grupne faze, i poznati su svi četvrtfinalni parovi. Prve dve borbe za polufinale na programu su sutra, dok će još dva učesnika polufinala biti poznata u četvrtak.

Večeras su odigrane 3 utakmice, poslednje pred nokaut fazu, u kojima je bilo čak 25 golova. „Budućnost“ iz Srpske Crnje savladala je ekipu „Las Palmas“ 6:2, „MZ Novaković i Pivnica“ pobedili su Farbaru Mišo Hermes rezultatom 3:2, a „Agrovet SMS Transport“ bio je bolji od „Autoservisa Jovin“, 7:5.

Sutra, 29. januara sa počekom u 17:30 biće odigrano prvo četvrtfinale, u kojem će se sastati „MZ Novaković i Pivnica“ i „Autoservis Jovin“, dok će od 18:20 snage odmeriti „Bemiks Trebinje“ i „Naftagas transport“. U četvrtak, 30. januara, u 17:30 počinje susret između „Veterinarske stanice Kikinda“ i „Agrovet SMS Transporta“, dok će od 18:20 igrati ekipe „Tisa Automotiv“ i „Budućnost“.

Pobednik turnira biće nagrađen sa 250 000 dinara, drugopalsirani će dobiti 70 000, dok će treće mesta osvojiti 30 000 dinara.

Cena ulaznice od sutra iznosi 100 dinara, a publika ima priliku da osvoji vredne nagrade, koje su obezbedili prijatelji turnira.

error: Content is protected !!