Košarka: Druga uzastopna pobeda ’’Velike Kikinde’’

Košarkaši ’’Velike Kikinde’’ ostvarili su i drugu uzastopnu pobedu u Drugoj muškoj regionalnoj košarkaškoj ligi – sever nakon što su u hali Sportskog centra ’’Jezero’’ savladali ekipu OKK ’’Srbobran’’ sa 75:63 i sa ekipom ’’Joker’’ dele prvo mesto na tabeli.


Domaći košarkaši vidno su bili umorni od prethodne utakmice koju su pre dva dana odigrali u Subotici i ostvarili prvu pobedu, tako da su ovoga puta veću minutažu dobili mlađi igrači, koji su do samog kraja odigrali vrlo dobro. Novo pojačanje kikindskog kluba, Stefan Ratković, istakao je nakon utakmice da je u nekim momentima protivnička ekipa potcenjena i da takve greške ne smeju da se ponove:
-Mi smo bili znatno kvalitetnija ekipa na terenu, ali nas je stigao umor od prethodne utakmice i trener je veću minutažu dao mlađim igračima. Mi stariji smo odigrali dovoljno da bi se rezultatski na vreme odvojili kako bi utakmicu na miru priveli kraju – rekao je Ratković.


U sledećem, 3. kolu Druge regionalne muške košarkaške lige – sever, ’’Velika Kikinda’’ putuje u Beočin, a utakmica je planirana za subotu, 20. oktobar.

error: Content is protected !!