Kikindski strelci osvojili još medalja u Vojvođanskoj ligi

Takmičari Streljačke družine „Kikinda“ nastupili su proteklog vikenda na nadmetanjima u Sremskoj Mitrovici i Zrenjaninu, i osvojili ukupno 11 medalja. 

Pionirke SD „Kikinda“, u sastavu: Anja Kovačev, Anđela Inđić i Maja Pandurov, zauzele su prvo mesto u ekipnoj konkurenciji na takmičenju u Sremskoj Mitrovici, dok je Anja Kovačev u pojedinačnoj bila treća. Pionir Stefan Terek zauzeo je drugo mesto u pojedinačnoj konkurenciji, dok muška ekipa nije nastupila zbog odsustva dva strelca. 

Kikinđani su proteklog vikenda učestvovali i na takmičenju u Zrenjaninu, u okviru 4. kola Vojvođanske lige, gde su osvojili jednu zlatnu, 6 srebrnih i jednu bronzanu medalju. U kategoriji pionira, i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, ekipe SD „Kikinda“ osvojile su drugo mesto, dok je u pojedinačnoj konkurenicji najbolji bio Dimitrije Stefanović, a drugo mesto osvojio je Stefan Terek. 

U kategoriji standardna vazdušna puška u konkurenciji kadeta bronzu je osvojio je Dimitrije Stefanović, dok je ekipno osvojeno srebro. Ekipa mlađih juniora okitila se takođe srebrnom medaljom. 

U disciplini pištolj najuspešniji je bio Ognjen Zivlak koji je osvojio srebrnu medalju. 

error: Content is protected !!