KAF „Mamuti“: Šampionke ponovo na terenu, pozivaju nove članove da im se pridruže

Ženski deo Kluba američkog fudbala „Mamuti“ iz našeg grada, poznat kao „Narandžasto pleme“, započeo je pripreme za narednu sezonu. Aktuelne šampionke su se vratile na teren 13. maja, i prema rečima trenera Branislava Feketea vredno treniraju četiri puta nedeljno:

Odlučili smo da ove godine nešto ranije otpočnemo sa pripremama za žensku ligu. Pre nedelju dana počeli smo da radimo na kondiciji, koja nam svima nedostaje nakon karantina. Plan nam je da dovoljan deo vremena posvetimo svakom aspektu neophodnom za uspeh cele ekipe, te nas nakon ovog uvodnog kondicionog dela očekuju tehnika i taktika kao i uvežbavanje akcija u avgustu, koje su nam ključne za sezonu koja je zakazana krajem letakaže Fekete, i dodaje da se ciljevi kluba nisu mnogo promenili u odnosu na prethodnu godinu i da se ambicije odnose na odbranu titule i pokušaj da se sezona završi bez poraza.

„Narandžasto pleme“ poziva devojčice starije od 13 godina da im se pridruže. Zainteresovane dame mogu da se jave preko Fejsbuk stranica Orange Tribe Kikinda i Klub američkog fudbala Mamuti, putem mejla [email protected] ili pozivom 066 20 22 50 (trener Branislav Fekete).

error: Content is protected !!