Sport

Fudbal: Mokrinčani u finalu baraža, ’’Napredak’’ se sprema za sledeću sezonu

Fudbaleri mokrinskog ’’Delije’’ plasirali su se u finale baraža za popunu Područne fudbalske lige – Zrenjanin.

Mokrinčani su izgubili u revanšu protiv ’’Potisja’’ u Knićaninu sa 2:1, ali su iz prve utakmice imali bolju gol razliku, tako da će u nedelju od 17:30 u finalu baraža igrati u gostima protiv ’’Kleka’’. Revanš utakmica odigraće se u sredu, 20. juna u Mokrinu.

U baražu je učestvovala i ekipa ’’Napretka’’ iz Banatske Topole koja je izgubila u dvomeču sa ’’Klekom’’. U revanšu u Banatskoj Topoli, pred više od 300 gledalaca, naši su odigrali nerešeno 1:1 što nije bilo dovoljno, imajući u vidu da su u gostima poraženi 4:0. Gol za ’’Napredak’’ postigao je Nemanja Vrbaški, dok je za igrača utakmice proglašen Duško Vujin, koji je nakon meča, uz čestitke ’’Kleku’’, prokomentarisao igru svog kluba:

-Bila je to vrlo dobra, muška utakmica sa dosta prilika na obe strane. Svi su igrali zaista dobro, organizacija je bila na vrhunskom nivou, a rezultat koji smo ostvarili pokazao je realnu sliku na terenu. Želja u klubu je da ekipa ostane na okupu, mi smo osvojili Kup Kikinde, prvi u istoriji, tako da nam je želja da nastavimo sa dobrim partijama i u sledećoj sezoni. Što se mene lično tiče, za sada ništa konkretno ne znam. Sve zavisi od kluba. Najvažnije je da je u ’’Napretku’’ dobra atmosfera i da smo složni.

Pratite nas FB