FUDBAL: ’’Kozara’’ jedina slavila, sledećeg vikenda završnica

U utakmicama 29. kola Vojvođanske fudbalske lige (istok) jedinu pobedu od kikindskih klubova zabeležila je ’’Kozara’’ u Banatskom Velikom Selu koja je pobedila ’’Jedinstvo’’ iz Novog Bečeja sa 4:0. OFK ’’Kikinda 1909’’ izgubila je na gostovanju u Sutjesci od ’’Radničkog’’ sa 2:1, ŽAK je poražen 4:2 na Vašarištu od prvoplasiranog ’’Vršca’’. Fudbaleri ’’Slobode’’ iz Novih Kozaraca odigrali su nerešeno 1:1 na gostovanju u Srpskoj Crnji protiv ’’Budućnosti’’.

Nakovački ’’Polet’’ poražen je od ’’Mladosti’’ iz Omoljice sa 8:0.
Odigrane su i utakmice 29. kola Područne fudbalske lige – Zrenjanin. Ruskoselska ’’Crvena zvezda’’ pobedila je na svom terenu ’’Banat’’ iz Čente sa 2:1, dok je bašaidska ’’Vojvodina’’ remizirala 3:3 sa ’’Naftagasom’’ iz Elemira.

U utakmicama 21. kola Opštinske lige Žitište – Nova Crnja, mokrinski ’’Delija’’ deklasirao je ’’Omladinac’’ u Ravnom Topolovcu sa 5:0, dok je ’’Napredak’’ iz Banatske Topole bio bolji od ’’Rohama’’ u Novoj Crnji 3:1.
Sve utakmice poslednjeg kola Vojvođanske fudbalske lige, Područne lige – Zrenjanin i Opštinske lige Žitište – Nova Crnja biće odigrane sledećeg vikenda, 2. i 3. juna.

error: Content is protected !!